Curs avançat de QGIS aplicat a l’Agricultura

Curs avançat de QGIS aplicat a l’Agricultura

Curs avançat de QGIS aplicat a l’Agricultura. (Lleida, 13 i 15 desembre 2016)

Organitza: El COEAC ha arribat a un acord de col·laboració amb Fointec Informática i Vertex Agroforestal per a organitzar conjuntament cursos de QGIS a Lleida.
Lloc: Fointec Centre Informàtic. Avda. Doctora Castells, 1. 25001 Lleida.

Presentació
El programa del curs que ara et proposem està pensat com una continuació del “Curs d’Introducció al QGIS”. Com ja deus saber, QGIS és un programa lliure i gratuït que es caracteritza per disposar d’una interfície senzilla i al mateix temps suficientment potent per poder desenvolupar eines de maneig d’informació territorial tant geogràfica com alfanumèrica.
Amb aquest curs es pretén usar els coneixements adquirits en el curs de introducció i ampliar-los amb l’ús de les potents eines d’anàlisi espaial ràster i vectorial de les que disposa per a poder fer: Anàlisi Geomorfològic i del Relleu, Perfils Longitudinals del terreny, Índexs de Vegetació, Anàlisi Hidrològica, Mapes de Distribució de variables d’interès, etc… per tal d’aplicar-los al maneig de la informació geogràfica en el món agrícola.

QGIS logo
QGIS logo

Més informació a la web del Col·legi d’enginyers agrònoms: http://www.agronoms.cat/formacio/cursos-activitats/view.php?ID=1715