Concurs de Fotografia de la FCAC, “Som terra, som força, som cooperativa”

Concurs de Fotografia de la FCAC, “Som terra, som força, som cooperativa”


La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) organitza, en col·laboració de la cooperativa Fent País, la I edició del Concurs de Fotografia “Som terra, som força, som cooperativa”.
L’objectiu és posar en valor les persones, el treball i l’estima per la terra del món cooperatiu agrari, i per això les fotografies presentades a concurs hauran de mostrar una visió personal en qualsevol àmbit del sector: treball al camp i la granja de socis i sòcies, la família, la cooperativa i els seus treballadors, els productes coop, etc.

El concurs està obert a totes les persones de l’àmbit cooperatiu agrari de Catalunya: socis, treballadors, familiars i amics. Cada participant pot presentar fins a tres fotografies a concurs i el termini per presentar imatges finalitza el pròxim 13 de maig de 2018.

El jurat durà a terme una primera selecció valorant la qualitat tècnica, i també es tindrà en compte l’originalitat i allò que transmet la imatge. Les fotografies guanyadores seran elegides mitjançant votació electrònica popular a www.cooperativesagraries.cat.

Podeu llegir les Bases a Concurs fotografia FCAC