Concurs de Fotografia de la FCAC, “Som terra, som força, som cooperativa”


La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) organitza, en col·laboració de la cooperativa Fent País, la I edició del Concurs de Fotografia “Som terra, som força, som cooperativa”.
L’objectiu és posar en valor les persones, el treball i l’estima per la terra del món cooperatiu agrari, i per això les fotografies presentades a concurs hauran de mostrar una visió personal en qualsevol àmbit del sector: treball al camp i la granja de socis i sòcies, la família, la cooperativa i els seus treballadors, els productes coop, etc.
El concurs està obert a totes les persones de l’àmbit cooperatiu agrari de Catalunya: socis, treballadors, familiars i amics. Cada participant pot presentar fins a tres fotografies a concurs i el termini per presentar imatges finalitza el pròxim 13 de maig.
El jurat durà a terme una primera selecció valorant la qualitat tècnica, i també es tindrà en compte l’originalitat i allò que transmet la imatge. Les fotografies guanyadores seran elegides mitjançant votació electrònica popular a www.cooperativesagraries.cat.
Podeu llegir les Bases a Concurs fotografia FCAC