logo verd 1

mediterranea de agroquimicos

productes
Organominerals

correctors simples

correctors múltiples

elements principals

Bioestimulants
Fitoreguladors

hormones

altres fitoreguladors

max humic humate 100

Max Unique Humate 100   – Humat Potàssic antifloculant per a aigües dures

MAX UniqueHumate100 s’obté a partir de la Leonardita en un procés industrial que inclou un tractament de defloculació. Aquest fertilitzant pot ser emprat pel qualsevol aplicador en el camp, mitjançant aplicació foliar , fertirrigació o directament al sòl, ja que presenta una solubilitat extraordinària, així com una gran estabilitat en condicions adverses ( presència de calç I altres microelements al terra )

 

Composició:

Extracte Húmic Total (sobre base seca): 80 % p/p

Àcids Húmics:                                55 % p/p

Àcids Fúlvics:                                 25 % p/p

Potassi (K2O):                                         10 % p/p

Humitat: 15 % max

 

Ultra HumiMax  -  Humat potàssic soluble en aigua

Extracte Húmic Total (sobre pes sec)       80 % p/p

Àcids Húmics                                            70 % p/p

Àcids Fúlvics                                             10 % p/p

Potassi (K2O)                                            10 % p/p

Humitat : 15 % p/p max

Solubilitat en aigua: 100%

Ultra HumiMax és una fórmula concentrada a base de 80% p/p d'Extracte Húmic Total ( sobre sustància natural ) , que pot ser aplicat com a estimulant del creixement, potenciador de la rizosfera, així com a millorador de les propietats del sòl. Aporta beneficis de tipus físic, augmentant la capacitat de retenció d’aigua en el terra, la seva estructuració i resistència a la sequera. També millora la germinació de les llavors I promou l’acció microbiana beneficiosa.

Disponible en pols, escates i grànuls

FulvoMax  -  àcids fúlvics en pols soluble

FulvoMAX  és un fertilitzant completament soluble en aigua, obtingut mitjançant l’aplicació de biotecnologia en el procés de fermentació. Pot ser barrejat amb altres elements, com ara Nitrògen, Fòsfor i Potassi, així com amb microelements ( Fe, Cu, Mn, Zn, B ) .

Àcids fúlvics 95% p/p ( sobre base seca )
pH : 5-7

Humitat: 3%

 

MAX Fulvick  -  àcids fúlvics biotecnològics

MAX FulvicK és un fertilitzant completament soluble en aigua, obtingut mitjançant l’aplicació de biotecnologia en el procés de fermentació. Pot ser barrejat amb altres elements, com ara Nitrògen, Fòsfor i Potassi, així com amb microelements( Fe, Cu, Mn, Zn, B ).

 

 

Composició:

Àcids fúlvics      60 % p/p

Potassi (K2O)    10 % p/p

pH : 5-7

Humitat: 5 %

 

MAX PlantAmino50  –  Aminoàcids d’origen vegetal

MAX PlantAmino50 . Aminoàcids en pols, obtingunts a partir de la planta de soja. La seva gran capacitat d’absorció per part de les plantes i la seva capacitat complexant, permet una alliberació lenta i gradual de macro i microelements presents Fe, Cu, Mn, Zn i B. Aquest producte pot ser aplicat a tota mena de conreus: arbres fruiters, plantes hortícoles, conreus extensius, ornamentals, etc.

Composició:

Aminoácids lliures     >43 - 50 % p/p

Nitrògen (N)                     17 % p/p

 

Plant Amino80

Aminoàcids d'hidrólisi àcida amb >75% p/p d'aminoácids lliures, i al voltant d'un 14% de Nitrògen (N).

El Plant Amino80 és un producte a base d'aminoàcids en pols obtinguts a través de la hidròlisi àcida de restes de soja i panís. La seva gran capacitat d’absorció per part de les plantes i la seva capacitat complexant, permet una alliberació lenta i gradual de macro i microelements presents Fe, Cu, Mn, Zn i B.

Aquest producte pot ser aplicat a tota mena de conreus: arbres fruiters, plantes hortícoles, conreus extensius, ornamentals, etc.

Ultra AminoMax  -  aminoàcids vegetals d'hidròlisi enzimàtica

Aminoàcids en pols obtinguts mitjançant hidròlisi enzimàtica a partir de la soja i/o blat de moro. La seva gran capacitat d’absorció per part de les plantes permet una alliberació lenta i gradual de macro i microelements presents. Aquest producte pot ser aplicat a tota mena de conreus: arbres fruiters, plantes hortícoles, conreus extensius, ornamentals, etc.

Aminoàcids lliures 65-70 % p/p

Nitrògen ( N ) 11 % p/p

 

MAX PlantAminoTE  –  Aminoàcids amb microelements

Aminoàcids en pols obtinguts a partir de soja i/o blat de moro , incloent-hi també en la seva fórmula microelements ( Fe, Cu, B, Zn, Mn ). Aprofitant la bona absorció dels aminoàcids per part de les plantes, aquest producte pot ser aplicat a tota mena de conreus: arbres fruiters, plantes hortícoles, conreus extensius, ornamentals, etc.

Aminoàcids lliures: 25 % p/p

Nitrògen (N) 10 % p/p

Fe + Zn + Mn+ Cu+ B 10 % p/p

Fe + Zn + Mn+ Cu+ B 10 % p/p

solubilitat en aigua: 100 %

Max Seasailer –  extracte d'algues en pols

Max Seasailer és un derivat natural de l'alga Ascophyllum Nodosum. Es tracta d'un producte totalment soluble en aigua, té efectes beneficiosos sobre les plantes gràcies als bioestimulants i fitoreguladors naturals que conté.

Origen: Ascophyllum nodosum

 

Especificacions :

àcid algínic  16 % w/w

Matèria orgànica: 50 % w/w

solubilitat en aigua: 100%

Valors de pH: 8-10

 

 

mediterranea de agroquimicos

Política de Privacitat

El web https://www.mediterraneadeagroquimicos.cat és propietat de Mediterránea de agroquímicos, i no inclou cookies, no col·lecta dades d'usuaris, ni en fa cap seguiment.

Share on Facebook Share
Share on TwitterTweet
Share on Pinterest Share
Share on LinkedIn Share
Share on Digg Share
Print Print