logo verd 1

mediterranea de agroquimicos

productes
Organominerals

correctors simples

correctors múltiples

elements principals

Bioestimulants
Fitoreguladors

hormones

altres fitoreguladors

Jugla-Humic  .  corrector orgànic i húmic

Riqueses garantides:

Extracte húmic total      15 % p/p

Àcids húmics                 12 % p/p

Àcids fúlvics                    3 % p/p

Jugla-Humic és un concentrat amb 15% d'extracte húmic total ( húmics + àcids fúlvics ) per aplicar bé com a complement vitamínic i fitorregulador, o bé com a esmena orgànica.

Aportat al sòl augmenta la fertilitat i la capacitat de retenció d'aigua, i promou l'estructuració del terra i l'activitat microbiana beneficiosa. El Jugla-Humic també es pot aplicar per polvorització foliar, ja que els seus components són aprofitables per les plantes com a font de molècules orgàniques i elements minerals.

El seu ús en combinació amb NPKs es demostra molt adient per a una correcta fertilització dels conreus, alhora que manté el terra saludable.

Orga-Humic  .  Ácids húmics amb matèria orgànica

Riqueses garantides:

Matèria orgànica       20 % p/p

Extracte húmic total   20 % p/p

Potassi (K2O)             2,3 % p/p

Orga-Humic és un concentrat amb 20% d'extracte húmic total (àcids húmics + àcids fúlvics) per aplicar com a complement vitamínic i fitorregulador, i com a esmena orgànica.

Aportat al sòl augmenta la fertilitat i la capacitat de retenció d'aigua, i promou l'estructuració del terra i l'activitat microbiana beneficiosa.

Orga-Humic també es pot aplicar per polvorització foliar, ja que els seus components són aprofitables per les plantes com a font de molècules orgàniques emprades en processos biosintètics.

Juglam-25  . Fertilitzant especial

Juglam-25 és un adob foliar amb un 25% d'aminoàcids lliures en la seva composició. Essent la seva absorció excel·lent, a més de la seva virtut com a aliment vegetal, l'estalvi d'energia que suposa per a les plantes la disponibilitat d'aquest producte, els permet superar estats de debilitat i d'esforç productiu en general. La barreja amb altres productes estimula l'absorció d'aquests.
 
Riqueses garantides:
 

Aminoàcids lliures   >24 % p/p

Nitrogen total              3.2 % p/p

Juglam-Fe  .  fertilitzant especial

Juglam-Fe és un adob foliar amb un 5% p/p d'aminoàcids lliures en la seva composició. A més aporta 4% p/p de ferro, que gràcies a la formulació s'aprofita amb molta eficàcia.

L'absorció del , i gràcies a la bona l'assimilació, el ferro aportat s'aprofita ràpida i totalment. A més de la seva virtut com a aliment vegetal, l'estalvi d'energia que suposa per als conreus la disponibilitat d'aminoàcids, els facilita la superació d'estats de debilitat i d'esforç productiu en general.

Aquest corrector és eficaç aplicat en polvorització foliar en conreus sobre sòls normals i no fortament bàsics (contingut total de carbonats 5 a 25% p/p).

Riqueses garantides:

Aminoàcids lliures     5,0 % p/p

Ferro (Fe)                 4,0 % p/p

Juglam-Micro . Fertilitzant especial

Juglam-Micro és un adob foliar amb 12% p/p d'aminoàcids lliures i diversos microelements (ferro, zinc, manganès, i bor). Essent la seva absorció excel·lent, a més de la seva virtut com a aliment vegetal, l'estalvi d'energia que suposa per a les plantes la disponibilitat d'aquest producte els permet superar estats de debilitat i d'esforç productiu en general.

A causa de l'acció afavoridora dels aminoàcids sobre l'absorció, els microelements aportats s'aprofiten ràpida i eficaçment.

Riqueses garantides:

Aminoàcids lliures   12,0 % p/p

Ferro (Fe)                 0,2 % p/p

Zinc (Zn)                    0,1 % p/p

Manganès (Mn)         0,1 % p/p

Bor (B)                       0.02 % p/p

Boro 6  - corrector de bor amb aminoácids

Boro 6 és un corrector de mancances de bor que aporta 6% p/p de bor solubilitzat i 7% d'aminoàcids lliures. Pot aplicar-se mitjançant reg localitzat, a manta, o mitjançant polvorització foliar. Degut a les petites necessitats anuals dels conreus respecte aquest element, l'aplicació foliar és la millor forma de prevenir o solucionar mancances puntuals (prèvies o durant la floració i la fructificació, etc.).

La falta de bor pot causar defectes de creixement, necrosi en flors, problemes de fructificació i fruita defectuosa, entre d’altres problemes.

Riqueses garantides:

Aminoàcids lliures                7 % p/p

Bor (B) soluble en aigua      6 % p/p

Ecklo Pure  –  extracte d'algues 100% natural

Ecklo Pure és un concentrat basat en tres espècies d'algues tipus KELP, que pot ser utilitzat com a bioestimulant per al creixement de les plantes mitjançant aplicació foliar. També pot ser aplicat diractament al terra, per a mullar i tractar les llavors.  Igualment pot ser emprat per tal de formular altres productes fertilitzants o bioestimulants.

Amés de potassi,  Ecklo Pure conté únicamente hormones vegetals naturals presents en les algues KELP, estimulants, minerals i aminoàcids. No conté aditius de natura sintètica , i presenta propietats quelatants i mullants.

 

 

Super Seaweed  -  extracte d’algues

Super Seaweed és un corrector orgànic que inclou microelements i un alt contingut d'extracte d'algues. Aquesta formulació actua no només aportant nutrients, sinó que també hi destaca l'efecte hormonal de l'extracte d'algues, tot plegat fàcilment disponible per als conreus, gràcies a la seva presentació líquida.

Super Seaweed pot ser aplicat en tot tipus de conreus per afavorir el creixement, millorar la quantitat i qualitat de la collita. També és aconsellable per aquelles plantes que pateixen condicions d'estrès (fred, sequera, etc.).

Riqueses garantides:

Magnesi (MgO)        1,6 % p/p

Zinc(Zn)                   1,6 % p/p

Manganès (Mn)        1,6 % p/p

Extracte d’algues    30 % p/p

 

mediterranea de agroquimicos

Política de Privacitat

El web https://www.mediterraneadeagroquimicos.cat és propietat de Mediterránea de agroquímicos, i no inclou cookies, no col·lecta dades d'usuaris, ni en fa cap seguiment.

Share on Facebook Share
Share on TwitterTweet
Share on Pinterest Share
Share on LinkedIn Share
Share on Digg Share
Print Print